zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioMKB Zevenaar buigt zich over crowdfunding

MKB Zevenaar buigt zich over crowdfunding

MKB Zevenaar wijdt op 13 oktober een speciale thema-avond aan crowdfunding. Specialisten Frank Jongejan en Karel Rietdijk, alsmede ervaringsdeskundige Toon Berends van Stadsbrouwerij Wittenburg delen deze avond hun ervaringen.

We zien het steeds vaker voorbij komen: crowdfunding. Een nieuwe manier van financieren. Crowdfunding is een alternatieve financieringsvorm, waarbij projecten en ideeën worden gefinancierd door middel van een ‘crowd’ in plaats van bijvoorbeeld een bank. Dit gebeurt vaak via een speciaal crowdfundingplatform. Crowdfunding bestaat in de basis al heel lang.  Het is een bijzondere manier van financieren omdat het niet alleen om geld gaat, maar ook om marketing (klantenwerving en naamsbekendheid).

Crowdfunding kan veel voor ondernemers betekenen. Tijdens de maandbijeenkomst van MKB Zevenaar vertellen Frank Jongejan en Karel Rietdijk van het Gelderse platform MyCrowdfunding over de ins en outs van crowdfunding aan de hand van recente voorbeelden en hun persoonlijke ervaringen.
Toon Berends van Stadsbrouwerij Wittenburg geeft de bezoekers een kijkje in zijn eigen geslaagde crowdfundingsproject.

De bijeenkomst op 13 oktober is bestemd voor leden van MKB Zevenaar, introducés en potentiële leden en begint om 20.00 uur bij Careza De Kroon aan de Kerkweg 2 in Oud-Zevenaar. Aanmelden kan via www.mkbzevenaar.nl.

 

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties