Schutterij Onderling Genoegen organiseert OGtoberfest 2015

212 Views

Op zaterdag 3 oktober zal een waar OGtoberfest gehouden worden ter afsluiting van de feestweek ter gelegenheid van de opening van de OGTENT in Duiven. Het OGtoberfest is te vergelijken met de traditionele Oktoberfeesten zoals deze onder andere in München rond deze tijd worden gehouden.

Na het slechten van de barricade bij de OGTENT, zal de zaal Bij de Schutters om 20.00 uur geopend worden door het kenmerkende traditionele aanslaan van het eerste vat bier door voorzitter Piet Matthijssen. De voorzitter zal dit vat namens schutterij Onderling Genoegen aanbieden aan de aanwezigen. Dus kom op tijd want op = op!

De “Vester Walder Muzikanten” is een egeländer-/amusementsorkest en bestaat uit 22 top muzikanten en een zangduo, zij zullen de avond openen. Daarna zal de Retteketet showband het podium overnemen. Deze elf koppige band zet elke tent, zaal of kroeg op de kop! De avond wordt geleid door Theo Peters. De bierpullen en Bratwursten zullen bij dit sfeervolle feest niet ontbreken. Trekken jullie je Dirndl en Lederhose uit de kast? Het feest zal om 01.00 uur afgelopen zijn. Voor diegene die geen schutterskaart van Onderling Genoegen hebben wordt een entree gevraagd van  €5,00. Iedereen is van harte welkom, tjuus und auf Wiedersehen!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!