MKB Zevenaar sluit jaar af met ‘spannende’ stamppotavond

322 Views

MKB Zevenaar sluit het jaar volgens traditie af met een stamppottenbuffet. Het Hof van Giesbeek vormt daarvoor het decor op dinsdag 8 december.

De afsluiting van het jaar staat in het teken van de actie die MKB Zevenaar komend jaar opzet voor het goede doel: Make-A-Wish. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt. In welke vorm dan ook. Om er een groots evenement van te kunnen maken, heeft MKB Zevenaar de hulp van alle leden nodig. Het belangrijkste onderdeel van de Make-A-Wish-actie is namelijk de veiling van producten en diensten die bedrijven beschikbaar stellen.
Tijdens het stampottenbuffet deelt het bestuur van MKB Zevenaar de plannen met haar leden. En daar is tijd genoeg voor, omdat het winters buffet uitgebreider is dan ooit met boerenkool, zuurkool, hutspot, gehaktballen, speklapjes, ham van de grill en rookworst.
Na afloop van het stampottenbuffet staat er nog een ‘spannende’ activiteit op het programma. Wat dat precies gaat worden…. dat blijft volgens MKB Zevenaar een verrassing.
De avond in Het Hof van Giesbeek begint om 18.00 uur met de inloop en een half uur later met het programma.

De bijeenkomst is bestemd voor leden van MKB Zevenaar, introducés en potentiële leden. Aanmelden kan via www.mkbzevenaar.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!