maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSpekkie en Sproet in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar

Spekkie en Sproet in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar

In het kader van de Kinderboekenweek

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Bij mij thuis’. Kunstwerk! de Bibliotheek viert de Kinderboekenweek uitbundig i.s.m. Filmhuis Zevenaar en Rebers Boek en Buro. Op woensdag 4 oktober a.s. om 15.00 uur geeft Vivian den Hollander, samen met Spekkie en Sproet een speciale voorstelling in Filmhuis Zevenaar in de Turmac Cultuurfabriek. Gebaseerd op het boek ‘Het geheim van de boswachter’. Een interactieve voorstelling met spannende muziek, hoorspel-elementen en verhalen.

Over Spekkie en Sproet
Spekkie en Sproet zijn twee superspeurders. Ze lossen mysteries en misdaden op, en komen daarbij geregeld in hachelijke situaties terecht. Spekkie eet dan graag een spekkie. ‘Daar kan ik beter van nadenken,’ zegt ze altijd. Vivian den Hollander vertelt en zingt. Mattie Poels begeleidt haar o.a. op gitaar en neemt een koffer vol geluiden mee. De tekeningen die tijdens de voorstelling worden getoond zijn van Juliette de Wit.

Over de voorstelling

De kinderen zingen, doen mee met de voorstelling, en gaan nadenken over de mogelijke dader.  De voorstelling is gebaseerd op het boek: Spekkie en Sproet, het geheim van de boswachter. Na de voorstelling is er de mogelijkheid om boeken van Vivian den Hollander te kopen en te laten signeren.

In samenwerking met Rebers Boek en Buro
Datum: woensdag 4 oktober 2023
Locatie: Filmhuis Zevenaar – Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27 te Zevenaar
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 7,50
Kaartverkoop: via de website https://liemerskunstwerk.nl/theater/spekkie-sproet/

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties