Statiegeldactie Team LooRunners en Jumbo Duiven

653 Views

Team LooRunners Duiven houdt deze weken een statiegeldactie bij de beide vestigingen van Jumbo in Duiven. Mensen die hun lege flessen bij de supermarkt inleveren, kunnen ervoor kiezen het statiegeld te schenken aan mensen met kanker. Het geld wordt via Team LooRunners Duiven, dat deelneemt aan de Roparun, geschonken aan het goede doel.

De actie loopt sinds kort en overtreft de stoutste verwachtingen. De definitieve balans wordt medio mei opgemaakt, kort voordat Team LooRunners Duiven naar Parijs afreist voor de start van de Roparun. Met één druk op de knop van de statiegeld-automaat kan het geld worden gedoneerd aan het goede doel. Team LooRunners Duiven en Chris Gradussen, eigenaar van de beide Jumbo-winkels, zijn uitermate dankbaar voor het tot nu getoonde enthousiasme en de steun.

Het gedoneerde statiegeld gaat naar 95 projecten die de levensomstandigheden van mensen met kanker prettiger maken. Verbetering van levenskwaliteit van patiënten is het gezamenlijke doel van Team LooRunners Duiven en alle andere mensen die aan de Roparun deelnemen. De Roparun is een sportieve estafettetocht tussen Parijs en Rotterdam (530 kilometer) die plaatsvindt in het pinksterweekend, dit jaar in het weekend van 24 en 25 mei. Team LooRunners Duiven telt circa 25 leden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!