‘Supermarkt verbindt mij met de Liemers’

129 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Willie van den Berg, woonachtig in Groesbeek. Mijn supermarkt Coöp Babberich staat aan het Babborgaplein.”

 

Bedrijf?

“Acht jaar geleden kreeg ik van de directie van Coöp de vraag of ik interesse had om een supermarkt te starten in Babberich. Ik kende de omgeving destijds alleen van het voetballen. Na verkenning was ik ervan overtuigd dat de markt aanwezig was voor een goedlopende supermarkt. Er zijn veel voordelen te vinden op de huidige vestigingsplek, zoals ruime gratis parkeergelegenheid. Ook is het gelegen aan een drukke doorgaande weg.”

 

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd kijk ik naar de voetbalwedstrijden van mijn zoons en de judo-activiteiten van mijn dochter, of wandel met de hond in het bos. Ik besteed veel aandacht aan mijn gezin. Daarnaast ben ik graag aanwezig bij culturele activiteiten zoals concerten van Fanfares en harmonieën.”

 

De Liemers?

“De supermarkt verbindt mij met de Liemers. Ik vind het leuk om lokale producten te verkopen, zoals de koekjes van Kasteel Halsaf. Daarbij sponsor ik een groot deel van de verenigingen in Babberich. Ik vind het belangrijk dat er een actief verenigingsleven is. Dat komt de gemeenschapszin ten goede. Samen maken we het verschil.”

 

Mooiste plekje?

“Kasteel Halsaf en het nieuwe Klompenpad in Babberich vind ik erg mooi.”

 

Lokaal?

“Wij vinden het belangrijk om lokaal te werken. Enkele jaren geleden zijn we daarvoor beloond, met de titel ‘de beste buurtsupermarkt van Gelderland’.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!