maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSURPRISE EXPOSITIE VERVULT

SURPRISE EXPOSITIE VERVULT

GROTE WENS ELLEN KEURNTJES

ZEVENAAR – In de foyer van theater Het Musiater is zondagmiddag een grote wens in vervulling gegaan van grime- en special make-up artiest Ellen Keurntjes uit Tuindorp (Tolkamer). De foto’s van tien creaties die ze de afgelopen jaren heeft gerealiseerd waren op groot formaat plexiglas tentoongesteld tijdens een eenmalige mini expositie, die door vrienden van de 51-jarige creatieveling als verrassing was georganiseerd.

Nietsvermoedend arriveerde Ellen bij het Musiater, in de veronderstelling foto’s te laten maken van het nieuwe model Laurea, die ze die ochtend had voorzien van prachtige schmink en kleurrijke haarversieringen. Daar werd ze warm onthaald door zo’n 120 familieleden, vrienden en bekenden, die de ongeneeslijk zieke Ellen de erkenning wilden geven voor haar bijzondere creatieve gave. “Het was zeer emotioneel om zoveel bekenden te zien, te midden van de imposante afbeeldingen van mijn eigen creaties. En dan vooral omdat ik het totaal niet had verwacht”, aldus Ellen.

Voor de officiële opening onthulde Ellen het eerste werk door samen met haar broer Geert-Jan het doek van haar zelfportret te laten zakken. De aanwezige modellen die de afgelopen 10 jaar door Ellen van grime en special make-up waren voorzien deden hetzelfde met hun eigen portretten.

Voor de organisatie van de expositie kwam hulp van alle kanten. Medeorganisator en hartsvriendin Regina Voorn kan alle steun nog nauwelijks bevatten: “Na wat rondbellen stonden de bedrijven bijna in de rij. Zo waren de mensen van Fotofabriek.nl direct bereid om de werken van Ellen op groot formaat plexiglas te drukken en bood directeur van Liemers Kunstwerk! Bert Fröhlich aan om de expositie in de foyer van het Musiater te houden. Zelfs de collega’s van Ellen bij Woonexpress Duiven sprongen direct bij door o.a. de cateringkosten voor hun rekening te nemen en de schildersezels te regelen waar de werken op gepresenteerd konden worden. Dat is overweldigend en hartverwarmend.”

Na afloop van de mini expositie werd 1 afbeelding verloot en kon op de overige werken een bod worden uitgebracht. Deze werken zullen de komende week worden bezorgd bij diegenen die het hoogste bod hebben uitgebracht.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties