vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandTaalcoaches gezocht voor DigiTaalhuis Montferland

Taalcoaches gezocht voor DigiTaalhuis Montferland

Bibliotheek Montferland zoekt taalcoaches voor DigiTaalhuis Montferland. Een taalcoach helpt mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en-of spreken. De coaching vindt plaats op de locaties van Bibliotheek Montferland in Didam en ’s-Heerenberg. Vooral voor ’s-Heerenberg zijn we op zoek naar taalcoaches die op een dinsdag – of woensdagmiddag een deelnemer kunnen ondersteunen.

Naast de mooie contacten die je als taalcoach opdoet met medevrijwilligers en deelnemers en de hulp die je hen kunt geven, bieden wij vanuit het Taalhuis voldoende ondersteuning d.m.v. bijeenkomsten en trainingen. Een docent van het Graafschap College ondersteunt bij het uitzoeken van het geschikte lesmateriaal. Je hoeft dus niet over onderwijskundige ervaring te beschikken.

Geïnspireerd en geïnteresseerd geraakt? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit en ben je 1 á 2 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Taalhuiscoördinator Petra Frölich, Bibliotheek Montferland, bel naar 0316 – 22 11 84 of mail naar petrafrolich@bibliotheekmontferland.nl

Graag tot ziens bij DigiTaalhuis Montferland!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties