donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTeam LooRunners Duiven verkoopt komkommers en raapstelen

Team LooRunners Duiven verkoopt komkommers en raapstelen

Team LooRunners Duiven verkoopt zaterdag 7 mei tussen 10.00 en 13.00 uur komkommers, raapstelen en frambozen. Dit gebeurt bij kwekerij Wilting-Arentz in Loo (Husselarijstraat 29, Loo). De opbrengsten gaan via Team LooRunners Duiven, dat in het pinksterweekend deelneemt aan de Roparun, naar mensen met kanker.

Frank Wilting, eigenaar van de Loose kwekerij, werkt ook dit jaar mee om van de actie een succes te maken. Leden van Team LooRunners Duiven verkopen zaterdag 7 mei zijn vers geoogste komkommers, raapstelen en frambozen. De prijzen: twee komkommers kosten 1 euro, een bos raapstelen 1,50 euro. De verkoop van frambozen is onder voorbehoud.

De opbrengsten van de verkoop komt geheel ten goede aan patiënten met kanker. Team LooRunners Duiven neemt in het pinksterweekeinde (14-16 mei) deel aan de Roparun, een estafetteloop van 520 kilometer tussen Parijs en Rotterdam. Het team bestaat uit 24 lopers, fietsers, verzorgers, chauffeurs, koks en begeleiders. Zij komen allemaal uit de Liemers, met name uit Loo. Het wordt de derde keer dat Team LooRunners Duiven deelneemt aan de Roparun.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties