maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regiovacature vrijwilliger verkoop Landgoedwinkel LHS

vacature vrijwilliger verkoop Landgoedwinkel LHS

VACATURE:

 

Gezocht: gepassioneerde vrijwilliger voor de verkoop in onze Landgoedwinkel

Landgoed Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij in hartje Zevenaar. Natuur, duurzame voedselproductie en cultuur zijn op het landgoed met elkaar verbonden. Tweemaal per week verkopen wij onze gewassen in onze Landgoedwinkel.

 

 

Vind jij het leuk om:

  • Verse biologische groenten en fruit te verkopen?
  • Gewassen te oogsten en de Landgoedwinkel te bevoorraden?
  • Mensen uitleg te geven over onze producten en over het Landgoed?

 

En:

  • Ben jij sociaal en klantvriendelijk?
  • Gaat jouw hart sneller kloppen van verse groenten en fruit?
  • Kun jij je vinden in de visie van het Landgoed?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Op Landgoed Huis Sevenaer verbouwen we met een grote groep vrijwilligers biologische groente en fruit. We hebben een gevarieerde moestuin, tuinderij en flinke fruitboomgaarden waar jaarlijks o.a. veel appelsap uit voortkomt. De verse oogst verkopen we op woensdag en vrijdag van 12.00 – 16.00 uur in onze groentekraam (de Landgoedwinkel). Vanaf april is de Landgoedwinkel open op vrijdag en zaterdag van 12.00 – 16.00 uur.

 

Voor ons enthousiaste verkoopteam kunnen we wel wat versterking gebruiken. Wij zoeken een sociaal persoon, die plezier heeft in het verkopen van biologische groenten. De werkzaamheden in de groentekraam omvatten o.a. het bevoorraden, oogsten, het schoonmaken van de groenten, het klaarmaken van pakketten en de verkoop. Je bent tevens het gezicht van het Landgoed en kan uitleg geven over het Landgoed en onze Landgoedproducten.

 

Het is een pré als je het werken in de Landgoedwinkel kunt combineren met een ochtend meewerken in de moestuin (ma/do/vr). Op die manier ben je direct betrokken bij de producten die je verkoopt. Misschien oogst je voor een klant wel de sla die jij zelf hebt gezaaid, hoe leuk is dat? Het werken in de moestuin omvat o.a. zaaien, planten, wieden, verzorgen van de gewassen en het oogsten. Daarnaast kun je een hoop nieuwe dingen leren over de natuur, groenten en voeding, en werk je samen met een groep gezellige mensen.

 

Lijkt het jou wel wat? Neem dan contact op met Saskia Rots (uitvoerend verkoopcoördinator) op s.rots@huissevenaer.nl. Beschrijf kort wie je bent en wat jou enthousiast maakt over deze vrijwilligersfunctie, dan spreken we op korte termijn af om kennis met elkaar te maken.

 

Bekijk zeker ook even de video ‘Alles met elkaar verbonden’ op onze website www.huissevenaer.nl om alvast een idee te krijgen van wat er op ons mooie Landgoed allemaal gebeurt.

 

Vorig artikel
Volgend artikel
OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties