zaterdag, juli 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioVeiling MKB Zevenaar levert ruim dertienduizend euro op

Veiling MKB Zevenaar levert ruim dertienduizend euro op

De eerste editie van MKB Zevenaar DOET heeft een bedrag van € 13.365 euro opgeleverd. Ondernemers stelden producten ter beschikking, waar op 8 maart op geboden kon worden. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de stichting Make-A-Wish.

Voor de gelegenheid waren de Vida Studio’s in Zevenaar omgetoverd tot een veilinglocatie. Veilingmeester Albert Keddeman en presentatrice Angelique Kruger, tevens ambassadrice van Make-A-Wish – maakten er een sfeervolle avond van. Heel bijzonder was de aanwezigheid van twee voormalige wenskinderen, die beiden iets vertelden over de stichting en een eigen schilderij veilden.
De hilarische avond leverde hoge biedingen, veel lachsalvo’s en zware ‘concurrentieslagen’ op.

MKB Zevenaar is tevreden over de avond. “Hoewel het misschien wat drukker had kunnen zijn, hebben we een geweldige avond gehad”, zegt voorzitter Roeland Thissen van MKB Zevenaar.

De vrijwilligers van Make-A-Wish namen met een grote glimlach de cheque in ontvangst met het mooie bedrag van € 13.365 euro. Make-A-Wish wil kinderen met een levensbedreigende ziekte weer even kind laten zijn. Dat doet deze organisatie door jaarlijks ruim vijfhonderd ‘liefste wensen’ van zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar te vervullen. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. “Het is mooi dat we daar als ‘MKB Zevenaar DOET’ een bijdrage aan hebben kunnen leveren”, aldus Roeland Thissen.

FOTO
Op de foto overhandigt voorzitter Roeland Thissen van MKB Zevenaar de cheque aan een vrijwilliger van Make-A-Wish.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties