zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurGezocht: bijzondere manieren om Liemerse verhalen te delen

Gezocht: bijzondere manieren om Liemerse verhalen te delen

Deel het Liemerse verhaal van je vrienden, familie, vereniging, club of jezelf en maak kans op een financiële bijdrage.

We delen ons verhaal vrijwel dagelijks op sociale media. Samen leven draait om verhalen delen, ook in de Liemers. Woon jij in de Liemers en heb je een goed idee om het verhaal van jezelf of anderen op een creatieve en alternatieve manier uit te dragen? Meld je dan aan via www.levenindliemers.nl/doe-mee en maak kans op financiële bijdrage.

Leven in de Liemers deelt
Leven in de Liemers is op zoek naar verhalen over en uit de Liemers. Op www.levenindeliemers.nl worden deze verzameld en gedeeld. Historische verhalen, verhalen uit de canon, maar ook persoonlijke verhalen. Want jouw verhaal is het verhaal van de Liemers en andersom.

Financiële bijdrage voor ideeën
Initiatieven die het verhaal van de Liemers vertellen maken kans op een financiële bijdrage. Er zijn al veel mooie ideeën ingediend, maar er is nog ruimte. Daarom is de deadline voor het inleveren verplaatst. Meld jouw idee vóór 31 maart 2016 aan via info@levenindeliemers.nl. Bekijk de voorwaarden en werkwijze op www.levenindeliemers.nl/doe-mee.

Betrokken partners
Leven in de Liemers wordt uitgevoerd door Erfgoed Gelderland in opdracht van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, binnen de regeling Cultuur- en Erfgoedpact van de Provincie Gelderland. Betrokken partners zijn: het Liemers Museum, het Historisch Verband en Streekarchivariaat Liemers & Doesburg.

FOTO: Processie in Loo, september 1982. Liemers Museum.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties