zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenVIDEO | Liemerse actiegroep wil tracébesluit A15 alsnog vernietigen

VIDEO | Liemerse actiegroep wil tracébesluit A15 alsnog vernietigen

De stichting Duurzame Aanleg A15 wil het Tracébesluit A15 vernietigen. Met een facebookpagina en een filmpje treedt de actiegroep nu naar buiten. “De voorgestelde doortrekking van de A15 (het ontwerp tracébesluit) is te absurd voor woorden”, zo schrijft de actiegroep op haar Facebookpagina. Looënaar Theet van Aalst is het gezicht van de stichting. “Zodra minister Schultz hieronder haar handtekening heeft gezet, stappen wij met onze bezwaren naar de Raad van State. Om extra sterk te staan, hebben we de hulp ingeschakeld van topadvocaat Robert van der Velde. Hij stond eerder met succes gedupeerden van de gasboringen in Groningen bij. Aan zijn kennis en expertise hangt logischerwijs een prijskaartje.

OOK INTERESSANT?

2 REACTIES

 1. Ik zou graag deze actie steunen, maar u biedt alleen de mogelijkheid om per Facebook te ageren. Dit werkt voor veel mensen die ik ken niet. Jammer.

  • Beste E. Sillem,

   U heeft zojuist via de website deze reactie kunnen plaatsen. Dat uw reactie niet direct in beeld komt, is omdat wij als redactie eerst kijken of er geen spam geplaatst is. Dit gebeurt helaas heel veel.

   Vriendelijke groet;
   Ruby Van Den Bergh (redactie Liemers Actueel)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties