zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenVoorjaars- en Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum Zevenaar

Voorjaars- en Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum Zevenaar

Tijdens het Pinksterweekeinde van zondag 19 mei en maandag 20 mei is er groot feest op kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Dit feest is beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur.
De entree voor kinderen is gratis, volwassenen betalen € 2,- per persoon. Voor de versnaperingen en deelname aan (kinder)activiteiten vragen wij een kleine bijdrage.

Beide dagen is er heel veel te doen: o.a. broodjes bakken, spellenplein en knuffelhoek.

Voor de avontuurlijke kinderen is er een heuse stormbaan en zijn er springkussens en natuurlijk zijn de pony’s ook van de partij voor een ritje. Voor de jongere kinderen is er een prachtige draaimolen.

Op maandag 20 mei (2e pinksterdag) komt schaapscheerder Rinie. Wil jij zien hoe hij onze schapen scheert en wil je ook weten wat je met de afgeschoren vacht kunt doen? Dat kunnen de spinsters je vertellen en misschien mag jij ook eens wol spinnen aan het spinnenwiel.

Wil je gewoon lekker uitrusten, dan kun je terecht op ons horecaplein, waar diverse hapjes, snacks, popcorn en drankjes verkrijgbaar zijn. Hier kun je pinnen of betalen met de stempelkaart, die te koop is bij de ingang.
De entree voor kinderen is gratis, maar wil je meedoen aan een activiteit dan kun je deze stempelkaart ook gebruiken om de activiteit te betalen.

Om alles in goede banen te leiden, kan de kinderboerderij nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus, vind je het leuk om op zondag en/of maandag mee te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk via de mail: info@kinderboerderijrosorum.nl

Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar. ​Vanwege de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op beide dagen tot 11.00 uur gesloten. 

Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderijrosorum.nl

Foto is gemaakt door Koos Roelofs

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties