dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenWellicht laatste evenement ooit in St. Martinuskerk Oud- Zevenaar

Wellicht laatste evenement ooit in St. Martinuskerk Oud- Zevenaar

De imposante kerk St. Martinus in Oud-Zevenaar, vernoemd naar monnik Martinus, sluit binnenkort definitief haar deuren om verbouwd te worden tot meerdere appartementen. Maar niet voordat er nog één keer iets bijzonders plaatsvindt. Verrassend Anders komt op woensdag 13 en donderdag 14 december met het evenement “Winterse geluksmomenten met Verrassend Anders”. Maar liefst twee avonden vol verrassingen met modeshow, winkel op locatie, live muziek en diverse kramen met kerstartikelen, kortom een ultieme kerstbeleving. Kaarten a € 12,50 zijn verkrijgbaar in de winkel van Verrassend Anders Damesmode en bij Thoen & Thans. De kaartprijs wordt omgezet naar een shoptegoed.

Programma
Het altaar wordt aan de kant geschoven, maar de Mariabeelden blijven staan. Het publiek kan plaatsnemen in de kerkbanken, zodat de sfeer van de kerk behouden blijft.

In het midden een catwalk, waar de vaste modellen van Verrassend Anders in diverse maten en leeftijden de mooiste feest- en wintermode van meer dan tien merken showen.

De St. Martinuskerk is vanaf 19.30 uur geopend en de start is om 20.00 uur. In de pauze kan men naar hartenlust shoppen bij diverse kramen met snuisterijen en de laatste mode. Bij de kaartprijs van € 12,50 is een kopje koffie/thee en wat lekkers én een consumptiebon inbegrepen. Tevens is je toegangskaart een geluksmomenten lot voor een loterij met diverse prijzen zoals kledingsets en een personal training.

Samenwerking

Ook bij dit bijzondere evenement wordt er weer samengewerkt met diverse lokale ondernemers. Popkoor Repeat zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting, zoals alleen zij dat kunnen. Fotografe Emmy Kolkman heeft vooraf al haar medewerking verleend. Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, Marie Christine Kuppens praat de avond aan elkaar.

Thoen & Thans verzorgt terplekke een borrel, zodat het de gasten aan niets ontbreekt.

Verrassingsmenu bij Thoen & Thans
Om de avond compleet te maken wordt er voor de liefhebbers voor de tijd, vanaf 17.30 uur, een verrassingsmenu geserveerd bij Thoen & Thans. Reserveren is noodzakelijk via www.thoen-thans.nl/reserveren of info@thoen-thans.nl onder vermelding van Verrassend Anders.

“Het was altijd al een droom om een evenement in de St. Martinuskerk te houden en dan vooral in de donkere dagen voor kerst, het was nu of nooit”, vertelt organisator Monique Kruitwagen.  

Winterse geluksmomenten met Verrassend Anders

Woensdag 13 december en donderdag 14 december 2023

Locatie: St. Martinuskerk, Kerkweg 8, 6905 AW Oud-Zevenaar
Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur
Entree: € 12,50 per persoon – De kaartprijs wordt omgezet naar een shoptegoed.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties