zondag, juli 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenAnja van Norel plakt sticker bij trotse winkelier Kaasrijk

Anja van Norel plakt sticker bij trotse winkelier Kaasrijk

Winkeliers die trots zijn op de Liemers kunnen binnenkort een sticker plakken waar op staat dat zij de Liemers, helemaal goed! vinden. De stickers worden persoonlijk uitgedeeld door wethouders uit Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

Wethouder Anja van Norel plakte de eerste sticker bij KaasRijk in Zevenaar. Eigenaren Rijk en Bep Meijer hebben sinds 1988 een winkel in Zevenaar en verkopen o.a. streekproducten.  Toch vonden zij het lastig om te laten zien dat zij trots zijn op de Liemers. “Met de sticker kunnen wij eenvoudig laten zien dat ook wij de Liemers, helemaal goed! vinden, de vrolijke smiley staat trouwens ook mooi op de gevel”; aldus Rijk Meijer

De actie is gestart door de regiomarketing campagne de Liemers, helemaal goed! om aan inwoners en bezoekers van de Liemers te laten zien dat het een mooie regio is waar men trots op kan zijn. Van Norel zei het volgende over de stickers: “met plezier, en onder het toeziend oog van de ondernemer heb ik de eerste raamsticker mogen aanbrengen. De start van weer een mooie actie van ‘de Liemers helemaal goed!’ waar iedere centrum ondernemer aan mee zou moeten willen doen. In de Liemers doen we het samen!”.

Op vrijdag 17 april a.s. zullen wethouders Jos Lamers (Rijnwaarden) en Anja van Norel (Zevenaar) de stickers in de gemeenten uitdelen. Binnenkort worden de stickers ook  in Duiven en Westervoort verspreid.

Foto: Dies Goorman

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties