donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioZevenaar klaar voor groot onderhoud op tal van wegen

Zevenaar klaar voor groot onderhoud op tal van wegen

In het kader van groot onderhoud vinden in juli diverse werkzaamheden plaats aan wegen in Zevenaar. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het frezen van een laag asfalt en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag.

Tijdens het frezen en het aanbrengen van asfalt zijn wegen tijdelijk niet begaanbaar en wordt aan bewoners gevraagd hun auto elders in de wijk te parkeren i.v.m. eventuele stofoverlast of opspattend grind. Mogelijk wordt het verkeer omgeleid.

Giesbeek

Van vrijdag 8 juli tot en met dinsdag 12 juli voert de gemeente werkzaamheden uit in Giesbeek. Het frezen en asfalteren vindt plaats aan de Bingerdensedijk, Bahrestraat en Havenweg.

Locatie Datum
Bingerdensedijk maandag 11 juli en dinsdag 12 juli
Bahrestraat vrijdag 8 juli en maandag 11 juli
Havenweg vrijdag 8 juli, maandag 11 juli en dinsdag 12 juli

Het verkeer voor de Bingerdensedijk kan omrijden via Rivierweg (N338), Zwalmstraat, Meentsestraat en Kerkstraat. Verkeer voor de Bahrestraat kan omrijden via Rivierweg (N338) en Zevenaarseweg (N336).

Lathum

Van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli worden een aantal wegen in Lathum vernieuwd. De werkzaamheden vinden plaats aan de Huis te Lathumweg en Uurlingstraat. In deze week kunnen de bewoners enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Angerlo

Ook aan de Klooster/Paralelweg in Angerlo vinden van dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 15 juli werkzaamheden plaats. Het verkeer kan omrijden via de Mariendaalseweg en de Doesburgseweg.

Babberich

Op donderdag 21 en vrijdag 22 juli vinden asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Uiversweg in Babberich. Het verkeer kan omrijden via Maatjesweg en Beekseweg.

Centrumring Zevenaar

Van maandag 18 juli tot en met donderdag 21 juli worden de wegen in de centrumring vernieuwd. Het frezen en asfalteren vindt plaats aan de Didamseweg, Molenstraat, Oranjelaan en de Vondellaan.

Aan de Didamseweg, Oranjelaan en Vondellaan vinden werkzaamheden plaats op maandag 18 en dinsdag 19 juli. Het verkeer kan omrijden via Ringbaan Oost, Noordeinde, Oude Doesburgseweg. Bewoners van de Wijk Schrijverhoek kunnen de wijk verlaten via de Huygenslaan en de Didamseweg naar de Ringbaan-Oost. Het gedeelte Schrijvershoek ten zuiden van de Vondellaan kan via de Guido Gezellestraat de Vondellaan recht oversteken naar de Huygenslaan. Bewoners van het gedeelte Molenwijk – tussen de Oranjelaan en de Molenstraat – kunnen de wijk bereiken via de Stationsstraat, Stationsplein en Ringbaan-Zuid of via de Molenstraat. Bewoners ten Oosten van de Oranjelaan kunnen de wijk uitrijden via de Van Gimbornstraat, Stationsplein en Ringbaan-Zuid. Een andere mogelijkheid is via de Nieuwe Doelenstraat en Oude Wal.

Aan de Molenstraat wordt gewerkt op woensdag 20 en donderdag 21 juli. Het verkeer wordt omgeleid via de  Oranjelaan, Stationsstraat, Stationsplein en Ringbaan-Zuid.Bewoners van het gedeelte Molenwijk – tussen de Oranjelaan en de Molenstraat – kunnen de wijk bereiken via de Stationsstraat, Stationsplein en Ringbaan-Zuid. Bewoners ten noorden van de Molenstraat kunnen de wijk verlaten via de Arnhemseweg of Methen.

Zevenaar

Van dinsdag 19 juli tot en met vrijdag 22 juli vinden op diverse locaties in Zevenaar asfalteringswerkzaamheden plaats: Nieuwe Doelenstraat, rotonde Oude Doesburgseweg/Haspelstraat, Thebenstraat en Zonegge hofje 16.

Locatie Datum
Nieuwe Doelenstraat dinsdag 19 juli na 21:00
Rotonde Oude Doesburgseweg/Haspelstraat dinsdag 19 juli na de spits
Thebenstraat dinsdag 19 juli en donderdag 21 juli
Zonegge hofje 16 donderdag 21 juli en vrijdag 22 juli

Foto: De Uurlingstraat in Lathum wordt ook onder handen genomen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties