BC Thuve sluit seizoen af met BBQ

5 Views

Traditiegetrouw organiseert Badmintonclub Thuve aan het einde van het seizoen een activiteit voor de leden. De laatste jaren vindt dit plaats in de vorm van een barbecue op een prachtige locatie in Groessen. Zo’n 35 leden hadden zich aangemeld en kwamen hongerig en vol verwachting bijeen voor een memorabele avond.

Het is dan wel prettig als het weer meewerkt. En hoewel het de afgelopen weken vaak erg zonnig en warm is geweest, begon het uitgerekend deze dag te miezeren. Gelukkig beschikt de locatie behalve over een tuin, ook over een grote schuur. Binnen no time werd deze ingericht als een overdekte camping. Met een partytent over de gril buiten kon het evenement toch losbarsten. De jeugdige leden zagen zelfs nog kans om een shuttletje te slaan, zoals dat hoort op een camping: weer of geen weer.   

Tussen de happen door werd door het Bestuur teruggekeken op het afgelopen seizoen.

Sportief hoogtepunt was het behalen van het kampioenschap door één van de competitieteams in de Regiocompetitie. Daarnaast dwongen twee teams promotie af met een behaalde tweede plaats.

De commissie “uitje BC Thuve” werd bedankt voor het organiseren van diverse activiteiten door het jaar heen.

Vooruitkijkend op volgend seizoen kon trots worden medegedeeld dat de trainingen voor zowel de jeugdleden als de competitiespelers verzorgd gaan worden door Soraya de Visch-Eibergen, één van de topspeelsters van Nederland.

Aan het eind van de avond ging iedereen voldaan en met een goed gevoel naar huis. Na een vakantieperiode gaat het nieuwe seizoen op 28 augustus weer van start. Dankzij de komst van de opblaashal in Duiven zijn er weer voldoende zaaluren beschikbaar om deze mooie sport te kunnen uitoefenen. Wil je ook eens proberen hoe je iemand alle hoeken van het veld kunt laten zien, kom dan langs op maandagavond in sporthal Triominos. Tussen 18.00 en 20.00 uur trainen de jongeren tot 18 jaar, daarna zijn de volwassenen aan de beurt. Voor meer informatie zie www.bcthuve.nl.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
BBQ2017

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).