zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLoo viert schuttersfeest in pinksterweekend

Loo viert schuttersfeest in pinksterweekend

Op zoek naar vertier met Pinksteren? Het schuttersgebouw van Willem Tell in Loo is op zaterdag 18 mei de place to be voor een gezellige pinksteravond. Hier houdt schutterij Willem Tell haar schuttersfeest. De snel populairder wordende band Seven Days Music zorgt voor muziek en entertainment.

Willem Tell zou Willem Tell niet zijn als ze die avond niet zou uittrekken. Aan het begin van de avond, rond de klok van 19.00 uur, marcheert de schutterij door de straten van Loo, samen met muziekvereniging Excelsior en schietvereniging Jemmy Tell. Onderweg gaan zij langs het koningspaar Tim en Charlotte Rooding om vervolgens gezamenlijk terug te keren in het schuttersgebouw.

Geoliede feestmachine
Vanaf omstreeks 20.30 uur gaan de voeten direct van de vloer. Dat gebeurt onder aanvoering van Seven Days Music, een energieke liveband uit de regio die landelijk op steeds meer podia is te bewonderen. Bij velen staat Seven Days Music inmiddels bekend als een geoliede feestmachine met een breed repertoire dat varieert van top-40 en dance tot aan rock en nederpop.

Toegang voor iedereen
Leden, jeugdleden en kermiskaarthouders ontvangen in aanloop naar het schuttersfeest een persoonsgebonden toegangskaart in de brievenbus. Daarmee hebben zij die avond vrij toegang (in combinatie met een geldig legitimatiebewijs). Overige feestgangers (vanaf zestien jaar) hebben entree voor 12,50 euro per persoon. Losse kaarten zijn enkel aan de deur van schuttersgebouw Willem Tell (Loostraat 38) verkrijgbaar.

Fotobijschrift: op het schuttersfeest in Loo barst het altijd van de gezelligheid

  OOK INTERESSANT?

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertenties -
   TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
   Film brengt een gevoel over

  Meest gelezen

  Nieuwste reacties