zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioEvenementenBloemenzee kleurt Pannerden: Jaarlijkse bloemenverkoop van Harmonie Wilhelmina

Bloemenzee kleurt Pannerden: Jaarlijkse bloemenverkoop van Harmonie Wilhelmina

De bloemetjes buiten zetten of rustig achter de geraniums zitten? Beide is mogelijk tijdens de bloemenverkoop van Harmonie Wilhelmina op 4 mei. Zoals elk jaar rijden die dag de kleurrijke aanhangwagens door Pannerden, volgeladen met geraniums in de mooiste kleuren. Voor slechts 2 euro per stuk kunnen de inwoners de plantjes bemachtigen.

De bloemenverkoop is inmiddels wijd en zijd bekend. Al jarenlang zetten de leden van de harmonie zich in mei in om de fleurige bloemen te verkopen. Niet alleen om mensen de kans te geven hun tuin zomer-klaar te maken. Maar ook om de clubkas te spekken. Twee vliegen in één klap als je het Lonneke Harmsen, lid van de Harmonie, vraagt: “Voor de mensen is het een goede deal, kwaliteitsbloemen rechtstreeks van de kweker voor maar twee euro en ook nog eens aan huis bezorgd. Daarbij sponsoren ze ook nog eens een goed doel. Want voor ons als Harmonie is de bloemenactie een belangrijke manier om geld op te halen om onze activiteiten te blijven organiseren.”

Dat de mensen er wat moois voor terugkrijgen staat vast. Doordat de actie al jaren loopt, weten ze bij de Harmonie dat het een succes is: “Soms hebben mensen de bloemen van het voorgaande jaar nog staan, ze doen het echt heel goed.” Wat daarnaast ook fijn is, is de mogelijkheid om potgrond bij te kopen. Zo kunnen de bloemen, nadat ze gratis bezorgd zijn, linea recta de tuin in.

De bloemen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, roze, zalm en lila. Daarbij heb je de keuze tussen hangers en staanders, voor ieders wat wils dus. Hoewel je op 4 mei de bloemetjes bij je voordeur kunt uitzoeken, is er ook een manier om jezelf te verzekeren van de geraniums die je het liefst wil. De bewoners in Pannerden hebben allemaal een bestelformulier in de bus gekregen. Maar ook zonder bestelformulier kun je geraniums kopen. Er is op de facebookpagina van Harmonie Wilhelmina een link te vinden. Klik je hierop, dan word je naar het online bestelformulier doorgestuurd. Hierop kun je invullen hoeveel bloemen je wil, in welke kleur, hangers of staanders en of je potgrond wil. Als je het bestelformulier verzendt, worden de bloemen op 4 mei gratis bezorgd. De rest van het jaar kijk je dan met een extra goed gevoel naar die vrolijke bloemetjes in de tuin. Want het is niet alleen leuk voor het oog, je hebt ook nog eens een goed doel gesteund.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties