Drie veren Wandeltocht

26 Views

Op Zaterdag 16 en Zondag 17 September organiseert de Stichting Recreatie & Toerisme weer hun jaarlijkse Drie veren wandeltocht. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen en kilometers maken door het natuurgebied ‘de Gelderse Poort’.

Deze mooie tocht gaat over drie pontjes en voert u door de prachtige natuur van de Geldersepoort, waar u oog in oog komt te staan met o.a. Konikpaarden en Galloway runderen die met hun begrazing de open structuur van het landschap in stand houden.. Ook ziet u de sporen van de bever, de bever zelf houd zich overdag echter schuil, wel zult u veel verschillende vogels horen en zien.

Iedereen kan echter meelopen want er zijn ook kortere maar prachtige wandelingen uitgezet. U kunt kiezen uit 10, 20, 30 en 40 km. Starten kan tussen 08:00 en 13:00.

Onderweg komt u ook langs verschillende voorstellingen, verhalen, dans exposities en muziek van het 3 oever festival. Zo kunt u uw wandelroute combineren met een stukje cultuur en een hapje en drankje om deze tocht nog onvergetelijker te maken.

Waar kunt u starten : Café De Oude Waal Schoolstraat 6, 6911 AZ te Pannerden voor wandelaars van boven de rivieren.

In Millingen a/d rijn bij Koffie en Eethuis de Geldersepoort Rijndijk 6, 6566 CG te Millingen a/d Rijn, voor de wandelaars van beneden de rivieren en die met het openbaar vervoer komen.

Wat kost het : voor leden wandelbond € 5,50 incl. veergeld, niet leden € 6,50 incl. veergeld. Wij verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk gepast te betalen. Voor wie het leuk vind is er tegen een vergoeding van € 1,50 een medaille beschikbaar.

Voor meer info gaat u naar info@gelderseiland.nl

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
HW5 mei 2015

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).