Filmhuis Zevenaar start nieuwe seizoen

21 Views

Het nieuwe seizoen 2017-2018 starten we met een buitenfilm. THE RED TURTLE, een unieke animatiefilm van Michel Dudok de Wit. Een schipbreukeling moet zien te overleven op een tropisch eiland waar alleen schildpadden, krabben en vogels leven. De buitenfilm wordt donderdag 7 sept gedraaid op de binnenplaats van restaurant EETLOKAAL Markt/Wittenburgstraat 25, Zevenaar. Bij slecht weer in het Filmhuis. Kaarten via de website of aan de kassa van het Filmhuis. Aanvang tussen 20:30-21:00u voor een gratis kop koffie/thee, 21:00u gezamenlijk naar het Eetlokaal.

BROZER. Een verhaal over de veerkracht van de mens, liefde en confrontatie met het onvermijdelijke. Jaarlijks biedt uitvaartorganisatie Yarden onze bezoekers een gratis film aan in ons Filmhuis. Dit jaar is dat de film BROZER op maandag 11 sept 20:15u. Adelheid Roosen zal na afloop aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Vanwege de verwachte grote belangstelling is het raadzaam om plaatsen te reserveren via de website van het Filmhuis of aan de kassa.

KOKENDE KIKKER wordt gespeeld door theatergroep UIT! Zij brengen de menselijke frustraties in kaart door een komisch verhaal te spelen over onze samenleving. Over de tijdsgeest en waar we nu allemaal mee bezig zijn. Woensdag 13 sept 20:15u.

VICEROY’S HOUSE, het einde van het Engelse wereldrijk. Historisch drama over het moeizame proces naar onafhankelijkheid van India en Pakistan. Vr 8/9, zo 10/9 20:15u en ma 11/9 14:30u en di 12/9 10:30u.

Zaterdag 9 september is het Filmhuis gesloten.

 

Voor meer informatie www.filmhuiszevenaar.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
viceroy-s-house

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).