Gelderse Poort Wandeltocht

60 Views

Ook dit jaar organiseert Stichting Recreatie & Toerisme Rijnwaarden weer de Gelderse Poort Wandeltocht. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10, 15, 25 of 40 km lang. Dus kom van de bank en geniet samen met honderden anderen wandelliefhebbers van de prachtige natuur van het Gelders Eiland. De tocht start in Pannerden en u wandelt richting de Duitse grens waarbij u een prachtig uitzicht op de Eltenberg hebt.

In dit indrukwekkende rivierenlandschap waar de Rijn (Bijlands kanaal) zich vertakt in het Pannerdens kanaal en de Waal, wordt het gebied gekenmerkt door de vele waarden en oude rivierstrangen met slingerende dijkjes die een uitgestrekt en betoverend uitzicht bieden. Een prachtig natuurgebied met een indrukwekkende flora en fauna getekend door het alom aanwezige water, dat iedere wandelaar zeker zal weten te bekoren! Vergeet dus vooral uw fototoestel niet!

Het startpunt is de Oude Waal aan de Schoolstraat 6 in Pannerden. Starten kan beide dagen tussen 07:00 en 13:00. De kosten voor deelname bedragen € 2,50 voor leden van de wandelbond en € 3,50 voor niet leden. Medaille € 1,50 (bij voorkeur gepast betalen). U ontvangt een routebeschrijving bij het startpunt.

Kijk voor meer informatie over deze leuke wandeltocht of onze andere activiteiten ook op www.gelderseiland.nl of neem contact op met het Toeristisch Informatiecentrum in Tolkamer tel.0316-769024

 

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
20150612 - 124505

1 Comment

 1. Annette Messiha

  Graag doen wij mee met de Gelderse Poort wandeltocht 25 km. Lopen we met een groep?
  Moeten we ons ergens opgeven?
  Alvast bedankt voor de info.
  Hartelijke groet,
  Annette Messiha

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).