Jubileumjaar: Breulydag

107 Views

 Zaterdag 10  juni werd de 4e Breulydag georganiseerd door Reddingsbrigade “De Breuly”. De dag had een extra feestelijk tintje, de Reddingsbrigade is jarig en bestaat dit jaar 50 jaar!

(Water)spellen

Een feest werd het, zo’n 60 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar hebben een prachtige middag gehad aan de oevers van recreatieplas de Breuly. Het was namelijk schitterend weer. Om 10.30 uur ging de dag van start met drinken en iets lekkers erbij. De kleine kinderen vermaakten zich daarna met een groot springkussen, waterspelletjes en een water glijbaan. Voor de oudere kinderen waren er waterballen om over het water te lopen en een stormbaan. Kortom een leuk en gezellig verjaardagsfeest.

 Wat is en doet de reddingsbrigade

Reddingsbrigade “De Breuly” spant zich in om de verdrinkingsdood te voorkomen en te bestrijden. Zij doet dit al ruim 40 jaar door het verzorgen van zwemlessen en onze zwemmers op te leiden tot zwemmend redders. Naast lesgeven in de diploma’s voor de Reddingsbrigade, geeft Reddingsbrigade ook les voor het Zwem-ABC. Alle lessen worden in het Lentebad te Zevenaar gegeven (voor info: www.debreuly.nl)

 Foto: Groepsfoto deelnemers en begeleiding Breulydag

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
Groepsfoto deelnemers en begeleiding Breulydag.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).