Kofferbakmarkt Pannerden

53 Views

Op zondag 27 augustus organiseert de Stichting Recreatie en Toerisme voor de 21ste keer hun jaarlijkse kofferbakmarkt en dus gaan de kofferbakken weer open in het centrum van Pannerden. Er staan zo’n 150 auto’s die hun 2de hands waren verkopen en daarmee is het de grootste in het oosten van Gelderland.

De kofferbakverkoop van Pannerden is inmiddels in de wijde omtrek een begrip. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt u altijd iets van u gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat u er echter niet vindt dat zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.

De markt start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur en de toegang is gratis

Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inchrijven via de mail op info@gelderseiland.nl. Een plaats kost € 8,00 er wordt een borg van € 20,00 gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum Rijnwaarden in Tolkamer www.gelderseiland.nl.

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
DSC06874

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).