Ladies Event bij MKB Montferland

32 Views

Speciaal voor vrouwelijke leden van onze ondernemersvereniging, vrouwen van mannelijke leden en vrouwelijke ondernemers uit Montferland organiseert MKB Montferland op 15 juni een avond waarop ondernemen voor vrouwen centraal staat. Ambitieuze vriendinnen en medewerksters zijn die avond ook van harte welkom. Ook voor vrouwen die plannen hebben om een eigen bedrijf te starten is deze avond erg interessant.

Vanaf 19.00 uur is het op 15 juni inloop bij Partycentrum Plok in Didam. Het programma begint om 19.30 uur. Leden van MKB Montferland zullen kleding van Niek Jansen showen, waarbij Maryse tips geeft hoe vrouwelijke ondernemers representatief voor de dag kunnen komen. Daarna zal Lucinda Douglas de ondernemende vrouwen inspireren. Zij is deze avond de speciale gast. Lucinda Douglas weet veel over de kracht van de vrouwelijke ondernemer. Ze gaat voor een praktische benadering en legt de nadruk op de positieve mindset en de kracht van de vrouwelijke verkoper.

 Nadat de ladies om 20.30 uur weer een paar mooie zakelijke outfits hebben gezien, starten vijf workshops met vrouwelijke ondernemers. Heidy Gepkens (Skinstudio) en Maryse Jansen vertellen over het vrouwelijk ondernemerschap. Over het vallen en opstaan, de valkuilen en de successen. Elk beroep kent fysieke uitdagingen. Lang staan of veel zitten kunnen tot lichamelijke klachten leiden. Dorien Peters van Beweeg & Werk leert je, met aandacht voor de bijzonderheden van het vrouwelijk lichaam, hoe je zo lang mogelijk vitaal blijft. Hetty Bosman (In & Outside) is coach, met als specialisme het voorkomen van een burn-out. Hoe je als multitaskende vrouw rust in je hoofd en je lijf brengt, horen de aanwezigen van haar. Sandra Ramaekers (Ramaekers Bedrijfsadvies) legt een casus voor, waarover de dames samen kunnen brainstormen over financieringsmogelijkheden voor een nieuw bedrijfsidee. Om 22.15 uur is het officiële gedeelte afgelopen en is er tot ca. 23.00 uur tijd om te netwerken. Aanmelden kan voor deze avond kan via redactie@mkbmontferland.nl.

Locatie: Partycentrum Plok, Dijksestraat 52, 6942 GD Didam. Meer weten? Stuur een mail naar info@mkbmontferland.nl

 

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
PastedGraphic-1

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).