Liemers Harmonie Duiven speelt tijdens “Dijkhuizen Concert op het Plein” in Duiven

60 Views

Op zondag 25 juni laat Liemers Harmonie Duiven haar klanken horen op het Remigiusplein in Duiven. Tijdens het gratis toegankelijke “Dijkhuizen Concert op het Plein” speelt Liemers Harmonie Duiven verschillende aansprekende muziekstukken. Men kan hierbij denken aan de opzwepende ritmes van de samba, bekende filmmuziek, een spectaculaire slagwerk-act en vrolijke, zomerse melodieën.

Liemers Harmonie Duiven geeft met dit concert een vervolg aan het vorig jaar nieuw gestarte pleinconcert. “Vorig jaar was er al veel publiek, ondanks dat het Remigiusplein nog in aanbouw was. Dit jaar is het plein helemaal af en kan het publiek genieten vanaf de verschillende terrassen,” aldus Marianne Mayer, een van de organisatoren van het concert. Liemers Harmonie Duiven heeft de samenwerking opgezocht met de stichting horecaondernemers op het plein (HOP): “Door gezamenlijk ons best te doen, kunnen we van het Remigiusplein een echt dorpshart maken.”

De jeugdorkesten, het harmonieorkest en de slagwerkgroep laten zich van hun beste kant zien tijdens het concert. Liemers Harmonie Duiven speelt met het concert in op de wens van het publiek, de horeca, de detailhandel en de gemeente om van Duiven een bruisend centrum te maken. Men kan een gezellig, zomers namiddagconcert verwachten, voor een publiek van jong tot oud. Het concert is vrij toegankelijk en begint op zondagmiddag om 14.30 uur.

Foto: Eddy de Wild

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter
2016_07_09_0261_EDW_Zomerconcert 2016 LHD_

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).