‘Ik ben het gelukkigst in de Liemers’

356 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Hanneke Fraaije-Luising. Ik woon in Loo en mijn bedrijf heet HAUS Advocaten.”

Bedrijf?
“Ik ben tien jaar advocaat geweest bij verschillende kantoren. De ervaring heeft mij geleerd dat hier mijn passie ligt. Ik ontdekte dat ik het gelukkigst ben in de Liemers en daarom heb ik ook hier mijn bedrijf gestart. Mede dankzij mijn compagnon Susan van Rijsewijk wordt HAUS Advocaten steeds bekender en vanzelfsprekender. Wij merken dat onze relaties het prettig vinden om te werken met ondernemers uit dezelfde regio. Je spreekt elkaars taal en begrijpt elkaar goed. Dat brengt je snel tot de kern en oplossing van de zaak.”

Vrije tijd?
“Ik houd van reizen en natuurlijk van mijn familie en vrienden. Wandelen door de uiterwaarden van de Loo, uitgebreid tafelen of films kijken doe ik ook heel graag.”

De Liemers?
“Alles wat voor mij belangrijk is, is verbonden aan de Liemers. Familie en vriendinnen, mijn zoon die hier opgroeit. Mijn bedrijf zit hier en mijn relaties en klanten komen hier ook vandaan. Verder zijn er nog veel verenigingen zoals ondernemersvereniging Lindus, waar ik acht jaar secretaris ben geweest en Rotaryclub Zevenaar. Je kunt beter vragen wat ik niet met de Liemers heb!”

Mooiste plekje?
“De dijken en de uiterwaarden van Loo. Dat uitzicht….”

Partner van De Liemers Helemaal Goed?
“Ik ben bij de oprichting betrokken geweest. Ik was lid van Liemers 2020 en zo actief bij het onderzoek naar de identiteit van de Liemers. Wat onderscheidt ons? Volgens onderzoek was dat onze mentaliteit: ondernemend, loyaal, sociaal en gezamenlijk. Daar kan ik mij helemaal in vinden. Dit kan veel meer uitgedragen worden door ons, de Liemers. We mogen trots zijn op deze prachtige regio. We zijn bijna net zo groot als Arnhem, maar veel te bescheiden. Vanuit die gedachte is DLHG ontstaan.”

Verder nog iets?
“De DLHG-courant is een geweldig initiatief. Positief nieuws dat bijdraagt aan ons gevoel van geluk en trots. Ga vooral zo door!”

Foto: Eva Peters

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!