zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuur8 juni Vlado Kumpan und seine Musikanten in Babberich

8 juni Vlado Kumpan und seine Musikanten in Babberich

Ter ere van het 150-jarig jubileum van Schuttersgilde St. Jan wordt op zaterdag 8 juni een uniek muzikaal evenement georganiseerd in Babberich. In samenwerking met Vesters Walde Muzikanten en Drumfanfare St. Jan is het gelukt om dit gerenommeerde Tsjechische blaaskapel, Vlado Kumpan und seine Musikanten, naar Nederland te halen voor een spectaculair optreden.

Het festijn zal plaatsvinden op het sportpark de Buitenboom van SV Babberich, gelegen aan de Beekseweg 5 in Babberich. Een feesttent zal worden opgezet, waar de deuren om 18:00 uur open zullen gaan. De avond begint met een optreden van de Vesters Walde Muzikanten, waarna Vlado Kumpan en zijn kapel het stokje overnemen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Vlado Kumpan und seine Musikanten, opgericht door Vlado Kumpan in 2001, bestaat uit 12 hoogopgeleide muzikanten die hun opleiding genoten hebben aan vooraanstaande conservatoria en hogescholen. Hun repertoire omvat een scala aan genres, variërend van polka, ländler en wals tot swing, bigband-sound, modern en klassiek. De kapel staat bekend om hun meesterlijke optredens en geniet een grote schare fans door heel Europa.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben Vlado Kumpan und seine Musikanten de Boheems-Moravische blaasmuziek tot in de perfectie gebracht, en dienen ze als inspiratiebron voor vele ambitieuze amateurmuzikanten. Hun veelgeprezen en vaak uitverkochte concerten zijn een must-see voor elke liefhebber van (blaas)muziek.

Mis deze unieke kans niet om de muziek van Vlado Kumpan und seine Musikanten live te ervaren en een onvergetelijke avond vol muziek en plezier te beleven! Toegangskaarten (zit- en staanplaatsen) zijn verkrijgbaar op VWMKAPEL.NL.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties