zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenAftellen naar 4e Bert Timmer Memorial loop op 4 september

Aftellen naar 4e Bert Timmer Memorial loop op 4 september

Nog een aantal dagen tot 4 september en dan gaat de vierde editie van de Bert Timmer Memorial Loop van start. De routes van de 5 en 10 kilometer zijn ongewijzigd en voor de kinderen is de 1,4 van vorig jaar 1 km geworden. Dus de deelnemers kunnen weer genieten van een prachtig uitgekiend en afwisselend parcours. Zo als het er nu naar uitziet is de weersvoorspelling prima om te lopen.

De dag begint om 10:30 uur met de kidsrun, gevolgd om 11:30 uur door de 10 km lopers én om 13:00 zal de 5 km plaatsvinden. Prijsuitreiking is direct na de gelopen afstand, dit zal afwisselend gebeuren door Hans Breunissen en Johannes Goossen . Er is tevens prijzengeld beschikbaar voor verbetering van het parcoursrecord. Zoals elk jaar is er ook dit jaar een goed doel verbonden aan deze Memorial Loop, dit jaar zelfs twee. De organisatie en de lopers gaan zich dit jaar inzetten  voor ‘De Meridiaan’ in Westervoort (leestafel) en de EHBO in Duiven, uiteraard is het allemaal afhankelijk van het aantal deelnemers tijdens de loop.  Nieuw is dit jaar, dat er op basis van het startnummer  prijzen worden verloot, de gelukkige moet dan nog wel op het terrein aanwezig zijn. Prijzen variëren van audio tot persoonlijke verzorging.  De organisatie is zeer verheugd en trots, dat de speaker van de dag, net zoals vorig jaar, Henk Borgmeijer is die de loop professioneel zal voorzien van zijn zeer onderhoudend commentaar.

Naast de informatiekraampjes en de catering  zijn er optredens van dweilorkest OeverLOOs én van het popkoor Repeat en de geblesseerde of niet zo soepele loper heeft baat bij behandeling door FysioFit De Liemers. De startplaats kan nog steeds worden gereserveerd via www.btml.nl,  dus sportief bezig zijn en ook nog kans maken op een mooie prijs.

Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden tijdens het ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’ op 4 september in het Horsterpark in Duiven.

Een klein overzicht van de vorige editie:

 

DSC06638 btml2015.41 btml2015.28 btml2015.24

Bewaren

Bewaren

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties