vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioSportAfzwemmen ABC-diploma bij Reddingsbrigade “de Breuly”

Afzwemmen ABC-diploma bij Reddingsbrigade “de Breuly”

Op 12 december hebben 30 leerlingen van Reddingsbrigade “De Breuly” hun A, B- of C-diploma gehaald.

Het bestuur en de kaderleden van Reddingsbrigade “De Breuly” feliciteren de volgende kinderen met het halen van hun diploma:

– A-diploma:
Asmae Mâmer, Dejan Vonk, Esmay Bartels, Jarno Smit, Kevin Gieben, Lena Wegh, Linn Punselie, Mirte van der Beek, Niek van ’t Hull, Olek van den Steen, Sacha Janssen en Tristan Ramaker.

– B-diploma:
Britt Markerink, Chanel Elffrink, Eva Borgers, Jill Pranger, Jolijn ‘t Hart, Julia Bosma, Kian Timmer, Maud Loeters, Nienke Visser, Noa Dercksen, Quinte Leenders, Sabine Wissink, Sofia Cederblad, Stijn Balduk en Sune Job van de Polder.

– C-diploma:
Emily de Roo, Iris Visser en Liz Ronteltap.

In een waterrijk land als Nederland is het heel belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Het is dan ook aan te raden om het A-diploma uit te breiden met het B- en C-diploma. Om de zwemvaardigheid na het B- of C-diploma te onderhouden en te verbeteren, biedt De Breuly leuke zwemsporten aan. We zien deze afzwemmers dan ook graag terug bij één van de andere onderdelen van Sportvereniging De Breuly. Zij kunnen terecht bij de Reddingsbrigade, Waterpolo of Zwemvaardigheid. Kijk voor meer informatie op www.debreuly.nl.

Als je in het in het bezit bent van je A en B zwemdiploma kun jij je zwem-ABC compleet maken met het zwemdiploma C. Tijdens deze lessen leer je compleet zwemmen. We leren je ook hoe jij jezelf kan redden als je met kleren aan te water raakt en werken we aan een betere conditie. Deze lessen worden 1 keer in de week gegeven op dinsdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur of op zaterdagochtend van 9:00 uur tot 9:45 uur. Meer informatie: www.debreuly.nl email: info@debreuly.nl

Vind je het leuk om op een heel andere manier bezig te zijn in het water, dan zijn de opleidingen zwemmend redden iets voor je. Je leert onder andere jezelf te redden als je te water raakt, iemand te redden met een touw of reddingsmiddel. Ook leer je een aantal technieken om je te bevrijden als je door een drenkeling in paniek wordt vastgegrepen. Heb je junior redden 3 gehaald, dan bestaat de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de wedstrijdploeg van de reddingsbrigade. De lessen zijn op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:15 uur, op dinsdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur, of op zaterdagochtend van 08:30 uur tot 9:15 uur.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties