Alsandair Beveiliging & Opleidingen houdt open dag

391 Views

De werkgelegenheid in de veiligheidsbranche groeit wel. Dat merkt Alsandair Beveiliging & Opleidingen in Duiven. Het bedrijf biedt de opleiding ‘Basisopleiding Beveiliger’ aan en houdt zaterdag 17 september ter kennismaking een open dag. Alsandair verwacht voor de nieuwe opleiding, die begint in het najaar, de honderdste cursist te kunnen inschrijven. Opvallend is dat steeds meer vrouwen zich aanmelden.
Alsandair Beveiliging & Opleidingen is een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkende beveiligingsorganisatie. Het Duivense bedrijf leidt op tot beveiliger en fungeert als werkgever, die beveiligers levert aan verschillende opdrachtgevers. Medewerkers van Alsandair zijn door het ministerie van Veiligheid en Justitie aangesteld als examinator bij officiële beveiligingsopleidingen. Daardoor is Alsandair bij uitstek in staat cursisten voor te bereiden op de examens.
De Basisopleiding Beveiliger’ is een opleiding op mbo 2-niveau van ongeveer acht maanden. Met een diploma kun je vrijwel overal in Nederland als beveiliger aan de slag. Nagenoeg alle deelnemers van de afgelopen jaren hebben een baan gevonden. Alsandair richt zich op het private en publieke domein, detailhandel, industrie, openbaar vervoer en evenementen. Voorbeelden van specialisaties zijn luchthavenbeveiliger, geld- en waardetransporteur, objectbeveiliger, toezichthouder en winkelsurveillant. Alsandair heeft zelf ook beveiligers in vaste dienst en het bedrijf beschikt over een groot netwerk met oproepkrachten.
De open dag op zaterdag 17 september is in de Alsandair-vestiging aan de Stenograaf 1 in Duiven. Geïnteresseerden van 16 tot 66 jaar zijn welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn gediplomeerde beveiligers, docenten en cursisten aanwezig.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!