‘Altijd blij als ik de Liemers binnenrijd’

123 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?

“Pascal Lindeman, eigenaar van full-service internetbureau Blik op online in Zevenaar.”

 

Bedrijf?

“Ik zit al bijna 25 jaar lang in de ICT en heb gewerkt voor partijen als KPN, OHRA en wehkamp.nl. Met de komst van de kinderen wilde ik dichterbij gaan werken. Zo is 1 januari 2010 Blik op online geboren. Ik geef advies aan organisaties hoe ze online succesvol kunnen worden of blijven. De dienstverlening bestaat uit het opzetten van nieuwe webshops en het optimaliseren van al bestaande, online marketing, zoekmachine optimalisatie en meer. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van een aantal webshops, zoals kabelNL.nl.”

 

Vrije tijd?

“Met een druk gezin en een drukke baan blijft er weinig vrije tijd over. Wel maak ik wekelijks tijd vrij om te zingen bij Repeat.”

 

De Liemers?

“Sinds mijn zesde woon ik in Zevenaar. De rust, vriendelijkheid en ‘doe maar normaal’ mentaliteit spreek me enorm aan. Ik heb vijftien jaar lang door het hele land gewerkt en ik werd altijd blij als ik de Liemers binnenreed. Ik promoot de Liemers waar ik maar kan. Zo ben ik medeoprichter van indeLiemers.nl en LiemersActueel.nl Ook ben ik lid van het regio promotieteam De Liemers Helemaal Goed!”

 

Mooiste plekje?

“Het bruggetje in de Rijnstrangen, daar waar je de Oude Rijn over gaat op de weg tussen Zevenaar en Pannerden, is een plekje waar ik altijd blij van word.”

 

Lokaal?

“Lokaal werken en kopen is belangrijk, met de juiste combinatie tussen online en offline. Daar help ik graag aan mee.”

Pascal Lindeman van Fullservice internetbureau Blik op online

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!