dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandAltop Groep neemt MTSA Technopower over

Altop Groep neemt MTSA Technopower over

De toekomst van het failliet verklaarde MTSA Technopower uit Arnhem is veiliggesteld. Altop Groep uit Beek (Montferland) heeft het technologiebedrijf vanuit het faillissement overgenomen en maakt een doorstart. De werkzaamheden worden op de huidige wijze voortgezet en de ruim dertig medewerkers kunnen aan het werk blijven.

De handtekeningen voor de overname zijn vandaag gezet bij de curator. Onder Altop Groep vallen meerdere technische bedrijven, o.a. op het gebied van kunststoftechniek, afvalwatertechniek en luchtbehandeling.

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. MTSA is leverancier van o.a. waterstofsystemen, testapparatuur en hoogwaardige mechatronica. MTSA heeft ruim vijftien jaar ervaring in het toepassen van waterstof in combinatie met elektriciteit (high power).

“Wij zien duidelijk synergie met de bedrijven binnen Altop Groep”, zo legt directeur Chiel Berndsen van Altop Groep de overname uit. “MTSA is een wereldwijde speler op het gebied van hoogwaardige technologische producten in de energietransitie.  Zo versterken Altop en MTSA elkaar in de transitie naar een veilige en duurzame samenleving. Een deel van de werkzaamheden van MTSA overlappen met die van Altop. De machinefabriek is mooie aanvulling op onze diensten. Waar het gaat om testequipment op het gebied van high power en de toepassingen van waterstof halen we zelfs nieuwe diensten in huis. Op alle fronten gaan we elkaar versterken.”

Altop Groep

Altop Groep bestaat uit vier pijlers: Altop Projecten (Altop Kunststoftechniek, Altop International, Altop Products en Altop Semicon), Altop Handel (Arveon, AALP en CTV), Altop Participaties (VTS Technical Group, DrainTalent Company, HeatTalent Company en Eijkelkamp-Altop Innovations) en Altop Vastgoed. MTSA Technopower zal onder de pijler Altop Participaties komen te vallen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties