maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenBakker Willem is weer welkom op Duivense weekmarkt

Bakker Willem is weer welkom op Duivense weekmarkt

Het college van B&W van de gemeente Duiven is met Bakker Willem overeengekomen dat Bakker Willem de broodkraam op de weekmarkt in Duiven met ingang van dinsdag 3 november weer zal innemen op de weekmarkt in Duiven.

Eerder (op 12 juni jl.) was de standplaatsvergunning van de marktkoopman met onmiddellijke ingang ingetrokken. Reden daarvoor was dat er volgens de gemeente sprake was van problematisch gedrag door de marktkoopman. Bakker Willem heeft in een gesprek met de betrokken ambtenaren en de burgemeester zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag:  hij onderkent dat zijn gedrag als dreigend en agressief is overgekomen bij de medewerkers van de gemeente en betreurt dat. De gemeente Duiven heeft deze excuses aanvaard en heeft het eerdere besluit (tot intrekking van de standplaatsvergunning) ingetrokken.

Er zijn afspraken gemaakt over de toekomstige samenwerking tussen de gemeente en Bakker Willem. Bakker Willem heeft toegezegd zich te houden aan de geldende regels en afspraken. Beide partijen zien af van verdere claims of procedures.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties