Beeldschermen van Liemerije naar Bibliotheek de Liemers

412 Views

Liemerije heeft 20 gebruikte beeldschermen geschonken aan Bibliotheek de Liemers. Het contact tussen Liemerije en de bibliotheek is tot stand gekomen via de Liemerse Uitdaging. De beeldschermen zijn eind december overhandigd aan de bibliotheek.

Liemerije zocht een goede nieuwe tweede bestemming voor twintig nog goed bruikbare beeldschermen. Bibliotheek de Liemers kan de beeldschermen goed gebruiken voor het geven van trainingen in digitale vaardigheden.

De Liemerse Uitdaging bemiddelt op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen tussen verzoeken van verenigingen/stichtingen en het aanbod van het bedrijfsleven in de Liemers. Op deze manier stimuleert en organiseert de Liemerse Uitdaging maatschappelijk betrokken ondernemerschap. www.liemerseuitdaging.nl

Liemerije is blij dat de nog in goede staat verkerende beeldschermen een mooie bestemming hebben gevonden bij Bibliotheek de Liemers.

Foto: Zoë Berntsen van Liemerije draagt namens Hetty Kruijswijk de beeldschermen over aan Marie-José van der Velden van Bibliotheek de Liemers.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!