zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBeeldschermen van Liemerije naar Bibliotheek de Liemers

Beeldschermen van Liemerije naar Bibliotheek de Liemers

Liemerije heeft 20 gebruikte beeldschermen geschonken aan Bibliotheek de Liemers. Het contact tussen Liemerije en de bibliotheek is tot stand gekomen via de Liemerse Uitdaging. De beeldschermen zijn eind december overhandigd aan de bibliotheek.

Liemerije zocht een goede nieuwe tweede bestemming voor twintig nog goed bruikbare beeldschermen. Bibliotheek de Liemers kan de beeldschermen goed gebruiken voor het geven van trainingen in digitale vaardigheden.

De Liemerse Uitdaging bemiddelt op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen tussen verzoeken van verenigingen/stichtingen en het aanbod van het bedrijfsleven in de Liemers. Op deze manier stimuleert en organiseert de Liemerse Uitdaging maatschappelijk betrokken ondernemerschap. www.liemerseuitdaging.nl

Liemerije is blij dat de nog in goede staat verkerende beeldschermen een mooie bestemming hebben gevonden bij Bibliotheek de Liemers.

Foto: Zoë Berntsen van Liemerije draagt namens Hetty Kruijswijk de beeldschermen over aan Marie-José van der Velden van Bibliotheek de Liemers.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties