vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurVoorstellingen in Kunstwerk! Het Musiater

Voorstellingen in Kunstwerk! Het Musiater

Dolfje Weerwolfje

een splinternieuwe familiemusical!

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop!

Gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

 

Zaterdag 14 januari2017

Aanvang 19:00 uur

Prijs € 18,= excl. pauzedrankje

Rabobankzaal Het Musiater

 

RADAC eindpresentatie Trommeldag

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een Basler trom, en een “high Tension” Schotse snare drum, hoe speel ik zo goed mogelijk een paradiddel, bestaan er verschillende roffels op een kleine trom? Stel jij jezelf dit soort vragen, of hou je misschien gewoon van slagwerkmuziek in het algemeen? Kom dan op zondag 15 januari naar het Musiater in Zevenaar. Daar verzorgt RADAC vanaf 13.00 uur een aantal trommelworkshops voor enthousiaste trommelaars en slagwerkers van alle niveaus, met om 16.00 uur tot ongeveer 17:00 uur een presentatie van het geleerde, en een demonstratie van RADAC zelf.

Trommelgroep RADAC bestaat uit vier professionele slagwerkers met een speciale passie voor het bespelen van trommels. Naast concerten verzorgen zij ook workshops en demonstraties. Voor meer informatie over de trommeldag, of over RADAC. www.trommelgroepradac.nl

 

Zondag 15 januari 2017

Aanvang workshops 13:00 uur, aanvang presentatie 16:00 uur

Prijs       €7,50 voor externen €5,00 voor leerlingen van de muziekschool

 

Rapalje

Folk ’n Roll Journey

Na de première van hun documentaire “a folk ’n roll journey” in een uitverkochte Pathé bioscoop zetten de mannen van Rapalje dit om in een nieuwe theatershow vol anekdotes, hilariteit, muziek, dans en Folk ’n Roll. Ondersteund door twee Ierse danseressen en knetterend vuur en ander spektakel brengt Rapalje wederom een geheel nieuwe show. Maak zelf mee wat er op reis met Rapalje gebeurd. David, Dieb, Maceal & William nemen je zingend en spelend mee op hun Folk ’n Roll Journey.

 

Zaterdag 21 januari 2017

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 20,= incl. pauzedrankje

Rabobankzaal Het Musiater

 

2=1 AANBIEDING Kleintje Kaf 5+ Olaf en de pretraket

Grijp je kans en kom nu wel heel voordelig naar deze fantastische familie/ theatervoorstelling!

Dus met 4 personen voor maar € 28,50 een top middag uit met Kleintje Kaf!

Stuur een e-mail naar info@hetmusiater o.v.v. 2=1 aanbieding Kleintje Kaf of koop je kaartjes aan de kassa.

Ook ligt er nog een leuke kleurplaat bij de kassa klaar. Lever deze in tijdens de voorstelling en maak kans op een leuke prijs!

 

Kleintje Kaf 5+

Olaf en de pretraket

In de vierde voorstelling van muziektheatergroep Kleintje Kaf zoekt Olaf het hoger op. Het nieuwsgierige gansje gaat de ruimte in! Aan boord van ruimteschip ‘De Pretraket’ is het een gezellige boel en de muzikanten van Kleintje Kaf spelen als vanouds de sterren van de hemel. Maar… waarom verdwijnen alle meegebrachte knuffelbeesten? Onze astronauten gaan op onderzoek uit en raken verstrikt in een buitenaards avontuur met vliegende kop en schotels, blauwe, rode en zwarte gaten en maffe ruimtewezens. Olaf, we’ve got a problem!

 

Zondag 22 januari 2017

Aanvang 14:30 uur

Prijs € 14,25 excl. pauzedrankje

Rabobankzaal Het Musiater

 

Pater Moeskroen

FIËSTA

Pater Moeskroen meets The Pogues

Fiësta belooft feest en een feest wordt het! Neerlands fijnste folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten.

 

Zaterdag 28 januari 2017

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 24,50 incl. pauzedrankje

Rabobankzaal Het Musiater

Op de foto: Pater Moeskroen

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties