‘Het begon in september 1919…’

143 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Mijn naam is Cindy Visser en ik woon in Apeldoorn. Ik ben directeur en als vierde generatie werkzaam binnen ons familiebedrijf Visser Duiven.”

Bedrijf?
“Het begon in september 1919. Toen begon mijn overgrootopa, Jan Visser, met een boodschappenservice in het centrum van Zevenaar. Later breidde hij zijn bedrijf uit met een bodedienst naar Arnhem. Mijn opa had de leiding en vervolgens kwam mijn vader aan het roer. Na verschillende locaties in Zevenaar zijn we nu gevestigd aan de A12 in Duiven. Visser Duiven is gespecialiseerd in distributie van pallets en pakketten die wij door heel Nederland binnen 24 uur bezorgen. Ook bieden wij warehousing aan als volledige service, we verzorgen dus ook opslag van goederen. Sinds vorig jaar ben ik directeur en dit jaar bestaan wij 100 jaar, een mooie en bijzondere mijlpaal die wij dit najaar groots gaan vieren!”

Vrije tijd?
“Ik heb een zoontje van 4 maanden, daar gaat veel tijd in zitten, maar wel met veel plezier. Daarnaast sport ik een aantal keer per week, doe ik leuke dingen met vrienden en ga ik graag op reis.”

Liemers?
“Ik ben geboren en getogen in Didam, midden in de Liemers. Tot en met mijn 17e woonde ik er met veel plezier. Ik heb een aantal jaren in binnen- en buitenland gewoond en gewerkt, maar nu ben ik weer terug in de Liemers.”

Mooiste plekje?
“Recreatiegebied Rhederlaag geeft mij in de zomer een echt vakantie gevoel!”

Partners in de Liemers?
“Ik vind het belangrijk om de samenwerking op te zoeken met andere bedrijven uit de regio. We kunnen veel van elkaar leren en hebben elkaar ook nodig.”

Foto: Bas van Spankeren
Door Kyra Sannes

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!