zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenBenefiet concert voor Leergeld de Liemers

Benefiet concert voor Leergeld de Liemers

Op zaterdag 27 februari geeft Vocaal Ensemble Omnitet en benefietconcert voor de Stichting Leergeld de Liemers. Zoals voor vele goede doelen is ook voor Stichting Leergeld de Liemers fondsenwerving de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. Met dit benefietconcert willen zij een steentje bijdragen.

Omnitet is een semiprofessioneel ensemble met wortels in Zevenaar. Het repertoire is zo breed als de smaken en voorkeuren van de leden. Ze zingen muziek van Bach tot Bernstein, van Vivaldi tot Verdi, van Rossini tot Rodgers & Hammerstein.  Dat zorgt voor een zeer gevarieerde en aansprekende programmering die voor iedere luisteraar wat wils biedt. Die variatie zit ook in de uiteenlopende bezettingen: u hoort zangers en pianist solistisch, in duetten, terzetten of ensembles – vandaar ‘Omnitet’.

Een concertprogramma ten bate van én een beetje over de kinderen en gezinnen die de stichting ondersteunt. Belangrijke levensthema’s en -mijlpalen vormen de rode draad: naar school gaan, hopeloos verliefd worden, voor iemand kiezen en trouwen, kinderen krijgen, en dromen over de toekomst.

Stichting Leergeld de Liemers heeft als doel te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement terechtkomen. Met name voor kinderen van ouders die weinig tot geen financiële middelen hebben. Zij zorgt ervoor dat kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten zoals sport, muziek en scouting.

Uiteraard is onderwijs van groot belang. Leergeld helpt met een financiële ondersteuning voor bijvoorbeeld schoolreisje of schoolkamp.

Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Marktstraat 24 in Zevenaar op zaterdag 27 februari om 20.00 uur. De kaarten kosten € 12,50 en zijn te koop bij Boekhandel Rebers Marktstraat 29 en kunnen gereserveerd worden via www.omnitet.nl en info@leergelddeliemers.nl

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties