zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenBesparen op je telefoonkosten: met deze tips lukt dat

Besparen op je telefoonkosten: met deze tips lukt dat

Bellen: als inwoner van de gemeente Liemers doe je het vast weleens. Of dat nou meerdere keren per dag is of maar een keer per week, een telefoon is in dat geval een handig en laagdrempelig communicatiemiddel. Toch is het bellen niet geheel gratis; voor het bellen thuis moet je een abonnement afsluiten, terwijl je via je mobiele telefoon ook een abonnement moet afsluiten of juist beltegoed moet betalen. Hoe je op jouw telefoonkosten kunt besparen, vertellen we je hieronder.

Vaste telefoon of mobiele telefoon

De een maakt nog regelmatig gebruik van de vaste telefoon, terwijl de andere eigenlijk alleen nog maar belt met de mobiele telefoon. Welke telefoon je ook gebruikt om een belletje te plegen: er zijn meerdere manieren hoe je erop kunt besparen. Hieronder leggen we het uit, voor zowel de vaste als mobiele telefoon.

Besparen op telefoonkosten met de vaste telefoon

Als je regelmatig belt met de vaste telefoon, moet je hiervoor een pakket afsluiten. In veel gevallen is het voordelig om een alles-in-een-pakket af te sluiten, waarbij je bij één provider van alle diensten gebruik kunt maken en dus ook van de vaste telefoon. Je hebt dus naast een telefoonabonnement ook een televisie- en/of internetabonnement.

Het is wel belangrijk om te kijken naar jouw wensen, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt. Ook is het goed om te kijken naar de telefoonkosten van de verschillende providers: zo kun je letten op de tarieven die gelden voor het bellen naar vaste en mobiele nummers.

Besparen op telefoonkosten met de mobiele telefoon

Laat jij de vaste telefoon links liggen, en bel je eigenlijk altijd met de mobiele telefoon? In dat geval kun je besparen op de kosten die je maakt met je mobiele telefoon. Zo kun je bellen met beltegoed, maar als je regelmatig belt is een abonnement afsluiten vaak stukken voordeliger.

Tijdens het afsluiten van zo’n abonnement kun je namelijk doorgeven hoeveel minuten jij denkt te bellen en op basis daarvan betaal je een bepaald bedrag per maand. Wellicht wil je zelfs wel onbeperkt kunnen bellen. Bovendien hoef je tijdens het afsluiten van zo’n abonnement niet per se een nieuw toestel te kopen. Je kunt ook jouw huidige toestel gebruiken en een extra abonnement afsluiten voor belminuten en eventueel wat data. Dit wordt ook wel een sim-onlyabonnement genoemd, dat je kunt afsluiten via Bellen.com.

Vergelijk abonnementen met elkaar

Om tot het goedkoopste abonnement of pakket te komen, is het een goede tip om te vergelijken. Zo kun je vergelijken op basis van de prijs, maar je kunt ook vergelijken op basis van de inhoud van je abonnement of het pakket. Door te vergelijken weet je precies of je de juiste deal te pakken hebt.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties