Bewoners verhuizen naar nieuwbouw Nieuw-Wehl

114 Views

Eindelijk is het zover. Nadat in september 2019 de eerst schop in de grond ging voor de bouw van de drie wooneenheden in Nieuw-Wehl, kunnen de bewoners nu hun spullen pakken en verhuizen. Hiermee is de eerste stap in het omvangrijke Masterplan voor het terrein in Nieuw-Wehl afgerond.

“Een grootse feestelijke opening zit er helaas vanwege de Coronacrisis niet in, maar dit maken we op een later moment nog wel goed”, geeft Judith Huitink, manager Wonen, aan. “Wel komen vandaag de betrokken familieleden op afspraak de woning bekijken, geheel volgens de geldende richtlijnen. Dit weekend volgt de verhuizing van de bewoners van Waterlelie I en Waterlelie II. Omdat bezoek nog maar beperkt is toegestaan vanwege Corona, hebben we ervoor gekozen om de bewoners van De Vijver in september pas te laten inhuizen.”

Nieuw thuis
Het nieuwe (t)huis op het terrein in Nieuw-Wehl bestaat uit drie wooneenheden, waarvan twee kleinschalige groepswoningen voor vier bewoners waarbij constante nabijheid van begeleiding gewenst is. Het derde (t)huis is geschikt voor een groep van acht bewoners.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!