Bibliotheek Montferland organiseert online netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

14 Views

Bibliotheek Montferland organiseert woensdag 24 maart samen met Stichting JobOn (voorheen DeBroekriem) voor de 3e keer een netwerkbijeenkomst. Deze keer zal de bijeenkomst online plaats vinden. Samen met andere werkzoekenden gaan deelnemers aan de slag op het gebied van presenteren door het maken van een voorstelpitch.

Miranda Schouten en Petra Frölich organiseren de netwerkbijeenkomst vanuit de bibliotheek: “Tijdens de netwerkbijeenkomst hebben we verschillende werkvormen om in te zetten en gaan de deelnemers vooral praktisch aan de slag. We vinden het een mooie aanvulling op de Walk & Talk bijeenkomsten die we al voor deze doelgroep organiseren.” 24 maart staat ‘Jouw voorstelpitch’ centraal. De deelnemers leren hoe je jezelf kunt profileren d.m.v. een voorstelpitch.

Actief netwerken

Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Tegenwoordig is het echter belangrijk om actief te netwerken. Dankzij deze online bijeenkomst van JobOn en de bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren. 


De bijeenkomst staat gepland op 24 maart 2021 van 10.00 – 11.30 uur. Aanmelden is verplicht. Deelnemers krijgen een uitnodiging voor een digitale bijeenkomst via Teams.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekmontferland.nl. Meld je aan via info@bibliotheekmontferland.nl of bel naar 0316-221184. 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!