dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBloemenverkoop Harmonie Wilhelmina Pannerden

Bloemenverkoop Harmonie Wilhelmina Pannerden

Harmonie Wilhelmina houdt bloemenverkoop: al jarenlang een begrip

 

PANNERDEN- Harmonie Wilhelmina houdt op 13 mei de jaarlijkse bloemenverkoop in Pannerden. Voor slechts 1,75 per stuk kunnen de inwoners van het dorp de prachtigste geraniums bemachtigen.

 

Het is een ware traditie, al tientallen jaren trekken enthousiastelingen van Harmonie Wilhelmina de zaterdag voor Moederdag door de Pannerdense straten. Een geluk voor de last-minute cadeautjes zoekers, maar zeker ook voor de liefhebbers van kwaliteitsbloemen.

 

Waar de prijzen overal om ons heen stijgen, is dit voor de geraniums van Harmonie Wilhelmina niet het geval. Net als eerdere jaren kun je de geraniums voor €1,75 aanschaffen. Staande, hangende, roze, witte, rode, paarse of zalmkleurige bloemen, keuze is er genoeg.  De geraniums komen uit de kas van kwekerij Arbeidsvreugde uit Groessen en staan bekend om de beste kwaliteit. Ook aan de potgrond is gedacht, zo kun je 40 liter potgrond voor 5 euro aan je bestelling toevoegen.

 

Naast dat de bloemenactie een mooie gelegenheid is om jezelf of een ander van mooie geraniums te voorzien, zit er meer achter de actie. Iedereen die een bloemetje koopt, steunt daarmee de Harmonie. En dat is hard nodig om de nieuwe weg die ze zijn ingeslagen te blijven volgen.

 

,,Met de opbrengst zorgen we ervoor dat we een verbindende factor blijven in het dorp. Straatoptredens en evenementen zoals Koningsdag doen we altijd al. Maar sinds een paar jaar organiseren we ook speciale avonden vol muziek en entertainment. Zo hebben we de Rock Night en Let’s Dance Night gehad,” vertelt Lonneke Harmsen (22), lid van Harmonie Wilhelmina enthousiast.

 

Voor dit jaar staat de Color Night op 17 juni op het programma. Tijdens deze avond vol entertainment kan er onder het genot van een drankje worden genoten van blaasmuziek i.c.m. zang. Het doel? Dat is voor Harmsen duidelijk: ,, We willen laten zien dat blaasmuziek voor alle leeftijden is en het echt heel leuk is om samen muziek te maken”.

 

Via de Facebookpagina van de harmonie staat een bestelformulier klaar. Hier kunnen mensen alvast hun bestelling doorgeven. Ook hebben de inwoners van Pannerden een bestelformulier op de mat gekregen. Als je deze voor 10 mei invult, wordt de bestelling op de dag van de verkoop gratis bezorgd.

 

Daarnaast gaan de leden met aanhangers vol bloemen langs de deuren om de bloemen te verkopen. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om zelf bloemen uit te zoeken bij het harmoniegebouw aan de Claudius Civilisstraat 3 te Pannerden.

 

 

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties