Lentefeest/Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum Zevenaar

3 Views

Lentefeest/Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij Rosorum Zevenaar

 

Tijdens het Pinksterweekeinde van zondag 28 mei en maandag 29 mei is er groot feest op kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Dit feest is beide dagen van 10.30 tot 16.00 uur.
De entree voor kinderen is gratis, volwassenen betalen € 2,- per persoon. Voor deelname aan (kinder)activiteiten vragen wij een kleine bijdrage.

 

Beide dagen is er heel veel te doen: o.a. broodjes bakken, spellenplein, een survivalbaan.

Voor de avontuurlijke kinderen is er een heuse stormbaan en zijn er springkussens en natuurlijk zijn de pony’s van de partij voor een ritje. Voor de jongere kinderen is er een prachtige draaimolen.

Op maandag 29 mei (2e pinksterdag) komt de schaapscheerder. Wil jij zien hoe hij onze schapen scheert en wil je ook weten wat je met de afgeschoren vacht kunt doen? Dat kunnen de spinsters je vertellen en misschien mag jij ook eens wol spinnen aan het spinnenwiel.

Wil je gewoon lekker uitrusten, dan kun je terecht op ons horecaplein, waar diverse hapjes, snacks, popcorn en drankjes verkrijgbaar zijn. Hier kun je pinnen of betalen met de stempelkaart, die te koop is bij de ingang. De entree voor kinderen is gratis, maar wil je meedoen aan een activiteit dan kun je deze stempelkaart ook gebruiken om de activiteit te betalen.

 

Om alles in goede banen te leiden, kan de kinderboerderij nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus, vind je het leuk om op zondag of maandag mee te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk via de mail: info@kinderboerderijrosorum.nl

 

Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar. ​Vanwege de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op beide dagen tot 10.30 uur gesloten.

Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderijrosorum.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!