dinsdag, februari 27, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandDigitaal café over het ordenen van computer

Digitaal café over het ordenen van computer

Een geordende computer met de tips van het Digitaal café

 

Verwijder tijdelijke bestanden, controleer of er nog voldoende opslagruimte is, gooi oude downloads weg en orden je persoonlijke bestanden. Een opgeruimde computer staat niet alleen netjes, het werkt ook prettiger. Bij het Digitaal café van mei krijgen bezoekers tips over het ordenen van hun computer.

 

Het digitaal café is van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 13 mei in Bibliotheek ’s-Heerenberg en van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 27 mei in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

 

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ook ondersteuning bij de online cursussen.

 

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties