zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeLiemers Actueel BlogBlog | Liemers Actueel is bijna jarig...

Blog | Liemers Actueel is bijna jarig…

Op 9 april is het precies een jaar geleden dat Liemers Actueel werd geboren. Een portaal voor en door de Liemers. Iets wat we in de Liemers sámen doen. Met nieuws, foto’s, blogs, video’s en veel informatie. Wat is er in een jaar tijd veel gebeurd! Steeds meer mensen weten ons te vinden, sturen berichten in, schrijven blogs en leveren een bijdrage aan Liemers Actueel. We zijn blij verrast hoe snel we als Liemers portaal een plek hebben weten te vinden in de mooie Liemers.

Er zijn veel mensen direct of indirect betrokken bij het succes van Liemers Actueel. Met een groep kartrekkers hebben we vorige week een borrel gedronken. Om terug te blikken op een fantastisch jaar, om te brainstormen over hoe we verder gaan en om een volgende stap te zetten… want we zijn er nog niet. We hopen op vrijwilligers uit alle Liemerse kernen, hebben de wens dat alle verenigingen een pagina aanmaken op Liemers Actueel en nodigen het bedrijfsleven uit om mee te liften met het succes van Liemers Actueel. En we willen graag een magazine uitgeven. Achter de schermen werken we hard aan al onze plannen. Dankzij het enthousiasme van iedereen zijn we al verder dan we ooit hadden durven hopen….

Op de onderste foto gemaakt door Ina Kotterman vanaf links Pascal Lindeman, Gemma-Tiedink-Koning, Susan Wiendels, Vincent Leenders, Ruby Van Den Bergh-Coenraads en Sjoerd Geurts. Op de andere foto heeft Pascal even geruild met Ina Kotterman.

Namens Liemers Actueel,

Pascal Lindeman, Sjoerd Geurts

_MG_5972-web

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties