maandag, december 11, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeBlogger Wim NabbeBlog Wim Nabbe | Wakker worden!

Blog Wim Nabbe | Wakker worden!

Ben jij een slaper? Een consument die al jaren bij dezelfde energieleverancier zit? Die wel weet dat hij energie besparen kan, maar nog geen actie ondernomen heeft? Die het allemaal te ingewikkeld vindt of denkt dat het toch niets oplevert? Dan hoor je bij de slapers. Best jammer, want wakker worden is veel leuker.

Als je je ogen opent en bedenkt waarop je allemaal kunt besparen, levert het je naast de besparing ook comfort op. Een huis dat goed geïsoleerd is, waar het niet tocht, waar de vloer niet koud is, voelt veel beter. Comfortabel. Daarvoor moet je wel eerst stappen ondernemen. Dat kan op veel manieren en dat vinden mensen juist lastig kiezen. Ons energieloket (www.liemersenergieloket.nl) heeft een handige tool die je daarbij kan helpen. Wat het beste bij jouw huis en jouw portemonnee past. Want ook kleine aanpassingen helpen besparen.

Ik ga deurdrangers monteren omdat mijn huisgenoten (en ik!) nog wel eens vergeten om ‘de plank in het gat te doen’. Dat scheelt me bijna € 100 per jaar! Wist ik niet. En de ramen hoeven niet de hele dag open voor frisse lucht. Mijn ledlampen geven tegenwoordig warm licht, in plaats van operatie-kamer-wit. Dus het levert me een besparing en comfort op.

Hoe duurzaam ben je? Schenk er eens aandacht aan. Je zult zien dat als je eenmaal stappen hebt ondernomen, er meer volgen. Als je ziet wat het oplevert, volgt er meer. Want ook hier geldt: alles wat aandacht krijgt, groeit. Wake up en zorg goed voor jezelf!

Wim Nabbe
Omgevingsmanager Groene Allianties de Liemers
wim@gadeliemers.nl

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties