Buitenblikfestival heeft grote schare fans

214 Views
Vriendenactie levert extra podium op
Zevenaar- Fans en bezoekers van het Buitenblik Festival maken dit jaar een extra podiumact mogelijk. De actie ‘vriendje voor een tientje’ moet er voor zorgen dat het programma-aanbod kan groeien. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk deel te nemen aan dit initiatief. 
De actie ‘vriendje voor een tientje’ is in februari van start gegaan. De actie moet er toe bijdragen dat het programma nog uitgebreider wordt dan voorgaande jaren. Op de website van het festival staat een link waar vrienden zich kunnen aansluiten.’ weet Eddie van Huet namens de initiatiefnemers te vertellen, ‘We houden de vrienden uiteraard op de hoogte van het programma dat mede dankzij hun bijdrage tot stand kan komen.’
Het Buitenblik festival wordt jaarlijks gehouden aan de oever van de Breuly in Zevenaar. Vanuit de hele regio weten theaterliefhebbers en festivalgangers de weg naar het spektakel te vinden. Hierdoor is het festival inmiddels uitgegroeid tot een paradepaardje van de Liemers.
Het programma van dit driedaagse festival is heel divers, zo is er een groot aanbod aan theater, muziek, film en kunst. Voor de creatieve bezoekers is er een ruime keuze aan workshops en de bourgondiers kunnen zich vermaken bij de foodtrucks.  ‘We zetten een festival neer voor jong en oud.’ vertelt voorzitter Herman ter Heerd ‘een bezoekje aan Buitenblik moet je lang blijven heugen. Onze ervaring is dat iedereen die één keer geweest is elk jaar weer terug komt. Door deze ludieke actie heeft de groep die de programmering verzorgt net iets meer in handen om een mooi programma neer te kunnen zetten’ vervolgt ter heerd ‘wij zijn dan ook heel blij met alle vriendjes die zich aanmelden’.
Het Buitenblik Festival vindt plaats op 31 mei en 1 &2 juni 2019. Meer informatie is te vinden op www.buitenblik.nl
Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!