donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioBurgemeestersontbijt in Westervoort

Burgemeestersontbijt in Westervoort

Op vrijdagochtend 13 november 2015 brachten 22 kinderen van Sportbasisschool Het Startblok uit Westervoort een ontbijt bij burgemeester Arend van Hout. Burgemeester Van Hout onderstreept hiermee, net als zo’n 245 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een goed ontbijt. Aan de ontbijttafel in de raadzaal van het gemeentehuis maakten de kinderen en de burgemeester kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten.

Voor het Burgemeestersontbijt stelt de gemeente Westervoort een bedrag beschikbaar voor de LINDA.foundation, het goede doel van dit jaar. De LINDA.foundation bezorgt jaarlijks meer dan 2.000 Nederlandse gezinnen met kinderen onder de armoedegrens een onvergetelijke decembermaand, door ze eenmalig een set cadeaukaarten te geven waarmee ze boodschappen, kleding en cadeautjes kunnen kopen.

Een van de leerlingen nam de cheque met een bedrag van € 350,- in ontvangst.

Het Nationaal Schoolontbijt

Het Burgemeestersontbijt is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat voor het 13e jaar op rij een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties