Burgemeestersontbijt in Westervoort

35 Views

Op vrijdagochtend 13 november 2015 brachten 22 kinderen van Sportbasisschool Het Startblok uit Westervoort een ontbijt bij burgemeester Arend van Hout. Burgemeester Van Hout onderstreept hiermee, net als zo’n 245 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een goed ontbijt. Aan de ontbijttafel in de raadzaal van het gemeentehuis maakten de kinderen en de burgemeester kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten.

Voor het Burgemeestersontbijt stelt de gemeente Westervoort een bedrag beschikbaar voor de LINDA.foundation, het goede doel van dit jaar. De LINDA.foundation bezorgt jaarlijks meer dan 2.000 Nederlandse gezinnen met kinderen onder de armoedegrens een onvergetelijke decembermaand, door ze eenmalig een set cadeaukaarten te geven waarmee ze boodschappen, kleding en cadeautjes kunnen kopen.

Een van de leerlingen nam de cheque met een bedrag van € 350,- in ontvangst.

Het Nationaal Schoolontbijt

Het Burgemeestersontbijt is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat voor het 13e jaar op rij een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!