donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurJeugdschuttersdag Duiven krijgt een vervolg met 'terugkomdag'

Jeugdschuttersdag Duiven krijgt een vervolg met ’terugkomdag’

Na de succesvolle jeugdschuttersdag ‘Join LHD en OG’ organiseren Schutterij Onderling Genoegen en Liemers Harmonie Duiven voor de deelnemers van die dag een terugkomavond op dinsdag 24 november. De bijna 50 kinderen die op 17 oktober aanwezig waren, kunnen nog een avond kennismaken met en oefenen in vendelzwaaien, het bespelen van slag- en blaasinstrumenten en schieten met luchtbuks en handboog.
De deelnemers en vrijwilligers waren erg enthousiast over de jeugdschuttersdag. Met name het koningsschieten, gewonnen door Rick van Huet en Maybritt Bomers en gevolgd door een optocht door Duiven, werd door de jeugd erg gewaardeerd. De dag krijgt daarom zeker een vervolg in 2016.
Eric Klappers van het organisatiecomité verwacht op 24 november weer een ruime opkomst. “En we hopen natuurlijk dat een aantal van de bezoekers uiteindelijk ook actief lid worden van de schutterij of de Liemers Harmonie”. De terugkomavond begint om 18.00 uur bij de OGTenT en duurt tot 19.30 uur. Ouders en andere familieleden zijn van harte welkom te komen kijken. Aanmelden kan tot en met 22 november via jeugd@ogduiven.nl

FOTO
jeugdkoninging Maybritt Bomers vlak voor haar winnende schot.
Foto:Willy Demon

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties